torsdag 6 juni 2013

Äntligen Husbil!


I juli 2012 packade vi resväskorna för att fara till Tyskland och köpa husbil. Vi hade under våren sett ut några husbilar som var intressanta. Det var två stycken som var extra intressanta. Vi hade också ringt ner till en Husbils firma Whonwagen Ullrich i Bad Salzuflen och pratat med dem om att vi skulle komma och titta. Det blev flyg till Bremen och sedan tåg till Bad Salzuflen.

Vi misstog oss lite om res sträckan mellan Bremen och Bad Salzuflen trodde att vi kunde sova på tåget dit. Då säger tågbiljett försäljerskan att vi kommer att vara Bad Salzuflen om tre timmar. Okey! Det var bara att hoppa på tåget och fara. Vi visste inte hur stor staden var eller om det fanns några hotell i närheten.

Väl framme så satte Henry på GPSen för att söka efter hotell och var husbilsfirman fanns. Det visade sig att det var en trevlig liten stad.

När vi vände oss om så får vi se ett Best Western hotell det var nära och bra. Så det var bara att checka in. Efter vi har installerat oss på rummet. Bestämmer vi oss för att ta en promenad för att se om vi hittar till Husbil firman. GPS är bra att ha! Tillslut så hittar vi.

Där ser vi den” VÅR HUSBIL”??Eller?

Nästa morgon går vi dit igen för att titta närmare och prata med försäljaren.

Vi bestämmer oss för att vi vill köpa den. En Helintegrerad Dethleffs 7270 Esprit 2005.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar